Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Eräliike Eka-Erä Oy

Sopukantie 19 74200 Vieremä
p.0405448973

Y-tunnus: 2886537-8

 

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään neljän arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja   palautteisiin.

 


3. Rekisterin nimi

 Eräliike Eka-Erä Oy:n asiakas-, tilaus-, laskutus-, ja markkinointitietorekisteri

 

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Eräliike Eka-Erä Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Eräliike Eka-Erä Oy Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Eräliike Eka-Erä Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 


5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • - Nimi
  • - Sähköpostiosoite
  • - Matkapuhelinnumero
  • - Yritys ja asema
  • - Yrityksen osoitetiedot

Eräliike Eka-Erä Oy käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Eräliike Eka-Erä Oy:n asiakastietojärjestelmästä, myymälässä tai muussa asiakaspalvelussa saaduista tiedoista jotka asiakas itse ilmoittaa.

 

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.Eräliike Eka-Erä Oy :n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.